Автомобільні дороги Тернопільщини готують до зими. В Укртелекомі

Поділитися

Нове керівництво автомобільних доріг Тернопільщини “браво” рапортує, із запізненням на добу по розсилці прес-релізу, як справно готове до зимового періоду. Цікаво буде побачити, як воно буде, а ще цікавіше – як воно є насправді. Цікаво б було редакції “ПРО ВСЕ” прочитати коментарі-відгуки рядових працівників. Наразі ж – офіціоз.

19 листопала за організації Державного Агентства автомобільних доріг України відбулася селекторна нарада, головне питання якої – готовність дорожніх служб до роботи в зимовий період. Тернопільщину представляли начальник та заступники начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, директор та заступники директора ДП «Тернопільський облавтодор», також запрошені начальник та заступник начальника УправлінняДержавноїслужби України з надзвичайних ситуацій уТернопільськійобласті.

«Станом на 19 листопада дорожніми господарствами заготовлено 100% фрикційних матеріалів (32 тис. тонн піску), 53,5% технічної солі (3 тис. тонн), підготовлено 36 виробничих приміщень (100 %), готовність техніки складає 96%, – наголосив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Сергій Гнат. – Також укладені угоди на залучення 68 одиниць додаткової техніки інших організацій. На 20 кілометрах ділянок доріг, які найбільше піддаються сніговим переметам, уже влаштовано пасивний снігозахист. Встановлено 1050 комплектів дорожніх знаків «Слизька дорога» та 5000 сигнальних віх. Розроблено план спільної взаємодії для попередження виникнення надзвичайної ситуації з ДСНС, Укрпоштою, Тернопільським обласним центром гідрометрології (ТЦГМ) та ВДАІ в Тернопільській області. На даний момент працюємо над тим щоб до початку грудня готовність до зими була забезпечена на всі 100 %».

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

Андрій Кокотюха запрошує тернополян на творчу зустріч!