Чоловіка, який задушив свою дружину, засудили до довічного ув’язнення

Поділитися

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області засудив чоловіка, який задушив дружину, а тіло сховав в сараї на території нежилого будинку, до довічного позбавлення волі. Про це УНН повідомили у прес-службі СЗГ УМВС у Вінницькій області.

Влітку до міліції звернулися батьки 24-річної жінки – жительки селища Бар, яка з чоловіком поїхала до м. Києва, на заробітки. Вона не виходила на зв’язок – телефони були відключені і в дочки, і в зятя.

Розслідуючи зникнення подружньої пари, оперативники розкрили вбивство. Як з’ясувалось, зловмисник задушив жінку через ревнощі, а тіло замаскував старими речами в сараї біля старої хати. Вбивця зняв з тіла потерпілої ювелірні вироби та забрав її мобільний телефон.

Правоохоронці вийшли на слід чоловіка в Житомирській області. Він змінював адреси та переховувався, адже лише у 2012 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство своєї попередньої дружини.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України і засудив до вищої міри покарання – довічного позбавлення волі.

На користь батьків, що втратили свою дочку, з душогуба стягнуть 43 155 гривень в якості відшкодування матеріальної шкоди та 200 тисяч моральної шкоди.

А.Яценюк, В.Кличко та В.Тягнибок намагається зайти на засідання Кабміну

“Укравтодор” почав акціонування облавтодорів