Депутат-хабарник отримав 8 років тюрми

Поділитися

За результатами нового апеляційного розгляду залишено чинним вирок суду першої інстанції, яким в.о. голови Фонду комунального майна Ялтинської міської ради, депутату міськради призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури в АР Крим.

Нагадаємо, обвинувачений вимагав 30 тис. дол. США за отримання прав на майно в Ялті. Під час одержання половини цієї суми у січні 2012 року депутата та його посередника було затримано.

Ялтинський міський суд, розглянувши зібрані прокуратурою АР Крим докази, визнав зловмисника винним у замаху на одержанні хабара в особливо великому розмірі та призначив підсудному покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з позбавленням права протягом двох років обіймати певні посади та з конфіскацією половини належного йому майна.

Згодом суд апеляційної інстанції змінив вирок, перекваліфікувавши дії підсудного та застосувавши до нього покарання умовно.

На неправильне застосування закону наглядове відомство відреагувало у касаційному порядку, добившись нового апеляційного розгляду.

Таким чином, депутату не вдалося звільнитися від відбування покарання.

Снігопад налякав тернопільських студентів

***

Губернатор Тернопільщини втік на південь, а тернополяни виступають проти злодіїв при владі

Студенти Тернополя нарешті зібрали на місцевому Євромайдані (онлайн-трансляція)

Відомий шоумен Сергій Притула оплатить переїзд тернополян до Києва на Євромайдан