Губернатор Тернопільщини втік на південь, а тернополяни виступають проти злодіїв при владі

Поділитися

Сьогодні у Тернополі обіцяний євромайдан так і не запрацював. Воно й не дивно, адже всім відомі особи, які вирішили експлуатувати благородну ідею. Згідно поданої заявки майдан має стартувати о 13 годині. Чому досі нікого не має з так званої прогресивної молоді – відповідь очевидна. Як заявив на одному з останніх круглих столів для молоді Любомир Шимків, у ЄС молодь зможе отримувати гранти.  Напевно, досі тернопільські “заробітчани на молодіжній політиці”, які “лягли” під “Свободу” і скандально відомого міського голову  Надала, не отримали на Листопадовій “гранту”.

Тернополянам вже вистачило у неділю міського голови Сергія Надала, який просто роздерибанює землю в місті і організував забудову парків.Як нормальні люди можуть підтримувати злодіїв, які вигукують правильні гасла, але й далі продовжують обкрадати громаду міста?!

Не дивно й те, що сьогодні масово запускається дезінформація, що нібито альтернативний майдан у Тернополі “запускає” Партія Регіонів. Наразі журналісти “ПРО ВСЕ” отримали неофіційний коментар в офісі місцевої Партії Регіонів, що вони не організовують сьогодні жодного мітингу чи акції.

Неофіційно стало відомо, що лідер регіоналів Валентин Хоптян поїхав на цілий день до Чорткова як керівник Тернопільської облдержадміністрації.

Як стало відомо з інтернет-мережі, організацією альтернативного мітингу зайнявся громадський активіст Андрій Любецький. У цьому мітингу нібито мають взяти участь тернополяни, які виступають проти незаконних будов, які лобіюють “Свободівці” та Сергій Надал у Тернополі. А їх у Тернополі тягнибоківці “наплодили” десятки.

Очікується, що акція на 12 годину 30 хвилин біля пам’ятника Франку стане більш дієвою, ніж від пристосуванців від влади.

Хто переміг у XI Всеукраїнському фестивалі “Тернопільські театральні вечори. Дебют – 2013″

***

За 5 хвилин до початку сесії міської ради на Євромайдані в Тернополі прийшло менше тисячі людей

***

Тернопільський “Беркут” поїхав до столиці “на заробітки”

***

Поки в Тернополі проходив Євромайдан, в облдержадміністрації окремі молодіжні лідери “кавували”

***

На засідання Громадської ради прийшло аж 8 членів, які прислуговують владі!

***

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

***

Невже депутати Тернопільської облради погрбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

Тернопільщина: 100% контрактна армія

В Івано-Франківську на Євромадан вийшло декілька тисяч студентів, а в Тернополі – жодного!