Грабіжник утікав від міліції вплав

Поділитися

Дільничні інспектори Шевченківського районного управління міліції Києва затримали чоловіка, який намагався втекти від них вплав, повідомили УНН у Шевченківському РУ УМВС у Києві.

Близько дев’ятої години ранку під час обходу своєї території дільничний Олександр Яківець почув крики про допомогу. Міліціонер пішов до будинку, біля якого було чути жіночі голоси. На подвір’ї він побачив чоловіка, який притиснув до стіни одночасно двох дівчат. Однією рукою він бив їх по обличчю, а другою намагався вирвати їхні сумки.

Коли грабіжник побачив, що до нього наближається міліціонер, він відпустив дівчат, викинув щойно вирвану сумку й побіг в сторону парку відпочинку “Нивки”. Невдовзі грабіжникові стало зрозуміло, що правоохоронець його наздоганяє, він кинувся в озеро, що на території парку, й поплив до іншого берега. Олександр зателефонував своєму колезі та попросив допомоги.

В кінці “запливу” на березі втікача зустрічали міліціонери. Навіть тоді, коли його вже дістали з води, він намагався вирватись, весь час кричав, що просто хотів поплавати в озері, а йому завадили.

Затриманому 35 років, він приїхав до столиці з Вінницької області і проживав у своєї співмешканки. Але за нетривалий час перебування в Києві встиг потрапити в поле зору правоохоронців. Кримінальні провадження щодо вчинення ним крадіжки та хуліганських дій вже направлені до суду.

Слідчим відділом Шевченківського районного управління столичної міліції відносно затриманого розпочате кримінальне провадження за статтею 186 ККУ (грабіж). Затриманому повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно злочинця. Своєї причетності до скоєння даного кримінального правопорушення чоловік не визнає.

За грабіж передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 4 до 6 років. Наразі триває досудове розслідування.

 

Аналітики відмічають стабільність цін на квартири у новобудовах

Хуліган ледь не убив чоловіка “через якого” потрапив до тюрми