Хуліган ледь не убив чоловіка “через якого” потрапив до тюрми

Поділитися

Прокуратура Кегичівського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської ОДА.

Як повідомив прокурор району Андрій Кудревич, вранці 31 жовтня до районної лікарні був доправлений 42-річний чоловік з ножовим поранення грудної клітини.

Підозрюваного у вчиненні злочину вдалося затримати “по гарячих слідах”. Ним виявився 39-річний раніше неодноразово судимий односелець потерпілого. За допомогою ножа злочинець хотів вимістити давню образу.

Як з’ясувалося, затриманий раніше провів майже 5 років у тюрмі за хуліганство. А чоловік, якого він намагався убити, проходив у справі потерпілим. За рік після звільнення чоловіки випадково зустрілися на вулиці. Хуліган вирішив “звести рахунки”. Вночі він проник до помешкання потерпілого. Він ударив його в обличчя, а коли той прокинувся, наніс удар ножем. Злякав “месника” товариш “жертви”, який також відпочивав у кімнаті та прокинувся від шуму.

Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1ст. 115 (замах на вбивство). Вирішується питання про обрання до нього запобіжного заходу.

Грабіжник утікав від міліції вплав

Міська влада намагається тиснути на незалежне ЗМІ через засновника