Хто хоче працювати даішником?

Поділитися

Факультет безпеки дорожнього руху Донецького юридичного інституту Луганського державного університету внутрішніх справ України ім. Е.О. Дідоренка здійснює ступеневу підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” для підрозділів Державної автомобільної інспекції за спеціальністю “Право” та “Автомобільний транспорт”. Випускники факультетів можуть працювати на посадах: державтоінспектор відділу ДАІ, старший інспектор дорожньо-патрульної служби, інспектор з адміністративної практики, інспектор з розшуку, інспектор з профілактичної роботи, інженер з нагляду за станом доріг тощо. За час навчання курсанти оволодівають професією водія категорії “В”, “С”. Форма навчання – денна. Термін навчання 4 роки.

Курсанти інститутів отримують формений одяг, грошове утримання за нормами, встановленими МВС України. Курсанти першого курсу мешкають на території інституту та перебувають на повному державному забезпеченні, курсанти другого та старших курсів (у разі необхідності) забезпечуються харчуванням та гуртожитком.

Усі випускники інституту, які навчались на денній формі навчання за рахунок державного бюджету, працевлаштовуються в УДАІ УМВС України в Тернопільській області.

Прийом вступників на навчання до вищевказаних навчальних закладів буде здійснюватись за курсом пред’явлених сертифікатів, виданих Українським центром оцінювання якості освіти. Встановлено наступний перелік предметів необхідних для тестування:

факультет безпеки дорожнього руху Донецького юридичного інституту Луганського державного університету внутрішніх справ України ім. Е.О. Дідоренка: українська мова, українська література, історія України;

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами:

(0352) 27-14-84; (0352) 25-44-26

або заходьте до нас за адресою: м. Тернопіль, вул. Котляревського, 24

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЇ УМВС УКРАЇНИ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

СЕКТОР КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (каб. № 17, 18)

Їхали трактори по праці дітей. Про що дбає влада міста Тернопіль?

6 листопада тернопільський театр отримає “черговий подарунок”?