Яценюк заявив, що В.Янукович продав Україну Росії за 20 млрд доларів

Поділитися

Уряд Миколи Азарова вчора спростував все, про що нинішня влада говорила останні два роки і Президент України Віктор Янукович персонально винен в тому, що він продав Росії за 20 млрд дол. інтереси України. Про це на брифінгу заявив лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

Він додав, що наразі уряд та Президент порушили Закон України “Про основи внутрішньої та зовнішньої політики” та Конституцію України.

“Все, що говорилося нинішньою владою по їхньому бажанню вступити в ЄС, було брехнею, спрямованою на торгівлю з Росією. Персонально В.Янукович виторгував для себе у Росії гарантії його переобрання на другий президентський термін у 2015 році і визнання його Росією. В.Янукович виторгував для себе та свого найближчого оточення начебто зниження цін на газ, а головне – Президент Янукович виторгував для себе та свого оточення близько 20 млрд дол., половину з яких вони розкрадуть, а іншу половину пустять на виборчу кампанію, щоб Янукович в 2015 році сфальшував вибори та знову отримав посаду президента”, – заявив А.Яценюк.

Також він додав, що Угода з ЄС все одно буде підписана, але вже новим президентом та новим урядом і новим складом парламенту.

Нагадаємо, вчора Кабмін вирішив призупинити процес підготовки до підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Пізніше стало відомо, що Кабінет міністрів України ініціює створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації.

Додамо, що вчора опозиція виступила з вимогою до президента Віктора Януковича та прем’єр-міністра Миколи Азарова прибути до парламенту у зв’язку з рішенням Кабміну.

Також зазначимо, що сьогоднішнє ранкове засідання Верховної Ради завершилося після того, як уряд залишив сесійну залу ВР.

На засідання Громадської ради прийшло аж 8 членів, які прислуговують владі!

Жінка через ревнощі зарізала свого чоловіка