Жінка через ревнощі зарізала свого чоловіка

Поділитися

У Солом’янському районі столиці працівники міліції довели, що 71-річна дружина ножем вбила свого 82-річного чоловіка, приревнувавши його до коханки. Про це УНН повідомили у прес-службі Солом’янського РУ ГУМВС м.Києва.

Від лікаря “Швидкої медичної допомоги” до чергової частини Солом’янського райуправління київської міліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир виявлено мертвого чоловіка з ножовими пораненнями.

Працівники слідчо-оперативної групи райуправління, які виїхали за викликом, з’ясували, що померлий – 82-річний хазяїн квартири. Його дружина розповіла, що напередодні чоловік ходив в магазин купити хліба, а коли повертався додому, на нього на вулиці напала банда молодиків. Хулігани нічого не забрали, але сильно побили дідуся. Чоловік, за словами дружини, просив не викликати медиків – мав надію, що сам зможе одужати. Через це, пояснила жінка, вона і не зателефонувала на лінію “103” вчасно. Лікарі “Швидкої” не змогли врятувати життя чоловіка.

На місці події за попередніми результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть потерпілого настала від чисельних ножових поранень. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 121 КК України “Нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого”. Працівники карного розшуку взялися до розшуку зловмисників, розробили ряд можливих версій подій і кожну з них почали перевіряти.

Під час проведення слідчих дій працівники міліції зрозуміли, що розповідь дружини померлого не зовсім правдива. Правоохоронці з’ясували, що дідусь насправді ходив до магазину по хліб, але свідки бачили, як пенсіонер повертався додому та неушкоджений заходив до під’їзду. Це був перший крок до розкриття вбивства.

Наразі, розуміючи безапеляційність доказової бази, 71-річна жінка зізналася в тому, що під час сварки через ревнощі нанесла чоловікові багато ножових ударів. За розповіддю дружини, вони прожили разом майже 30 років і думка про те, що він її зраджує з іншою, дуже дратувала бабусю.

Кримінальне провадження перекваліфіковано на статтю 115 КК України “Навмисне вбивство”.

Яценюк заявив, що В.Янукович продав Україну Росії за 20 млрд доларів

Депутати опозиції розпочали чергування на Майдані