Контрабандиста наркотиків засудили до 5,5 років ув’язнення

Поділитися

Вироком Дубровицького районного суду Рівненської області до кримінальної відповідальності притягнули місцевого мешканця, який намагався з України до Білорусі перевезти, приховавши від митників, наркотичний засіб – макову солому, повідомили УНН у прес-центрі СБ України.

У січні 2010 року в потязі сполученням “Львів-Мінськ” на території митного посту “Дубровиця” правоохоронці затримали 27-річного жителя Рівненщини під час спроби вивезти до сусідньої держави майже 200 грамів наркосировини. У ході огляду особистих речей у чоловіка було виявлено та вилучено прихований у натільній білизні поліетиленовий пакет з з маковою соломою.

З’ясувалося, що затриманий громадянин на момент вчинення злочину мав непогашену судимість, у 2009 році він був умовно засуджений за вимагання.

Слідчим відділом УСБУ в Рівненській області за фактом переміщення через державний кордон України наркотичного засобу – макової соломи стосовно зловмисника було розпочате кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Рішенням суду рівнянина визнано винним та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років та 6 місяців з конфіскацією всього належного йому майна.

Виконроб, який продав 3,5 тис кг асфальтобетону, на 1 рік потрапив до в`язниці

Розпочали розслідування стосовно єгеря, який дозволив полювати на лебедів