“Мумій Троль” може припинити існування

Поділитися

Лідер відомого рок-гурту “Мумій Троль” Ілля Лагутенко заявив, що його ансамбль може розпастися після грудневих концертів у Москві та Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНН.

Як відомо, фінальні виступи туру “Мумій Троля” на підтримку останнього альбому “SOS Матросу” відбудуться у московському клубі Stadium Live 6 грудня та в Льодовому палаці Санкт-Петербурга 13 грудня.

“Концертами в грудні ми завершуємо 16-річну історію гастролей “Мумій Троля”, якого ви вже так добре знаєте. Коли тобі виповнюється 16 років, ти закінчуєш школу, пора отримувати паспорт і думати про вступ до вузу. Я впевнений, що моє плавання по музичним океанам ще не закінчується. Але вже, мабуть, на іншому кораблі. Та й пора повертатися в порт”, — наводяться слова Лагутенка російські іноформаційні агенції.

Зазначимо, що в жовтні зі складу “Мумій Троля” вийшов гітарист Юрій Цалер. Як пізніше пояснив Лагутенко на офіційному сайті гурту, Цалер пішов з причин “душевного і фізичного характеру” і сповістив про це лідера за два місяці. Більше того, гітарист порекомендував “Мумій Тролю” взяти замість нього його товариша Артема Кріцина, який вже виступив у складі групи на концерті в Нижньому Новгороді.

Як бучацькі дівчата мусіли в Тернополі прапори носити

***

Агрохолдинг “Мрія” розпочав ремонт доріг, які знищив фурами на Тернопільщині?

***

Нардеп розповів про “тернопільських китайців” з мертвими президентами (відео)

***

Виявляється, крім Партії регіонів, на Тернопільщині ніхто не вміє вирощувати хліб

***

Понад 30 тисяч жителів Тернопільщини нині перебувають за кордоном

***

Збірна України перемогла Францію 2-0!!!

***

Жіноча збірна України з шахів стала чемпіоном Європи

“Боїнг” розбився у Казані, 44 особи загинули