Нова стрічка про Роккі матиме іншу назву

Поділитися

Наступний фільм за участі Сильвестра Сталлоне в ролі Роккі Бальбоа не можна буде назвати “Роккі-7”. Про це заявив сам актор в інтерв’ю блогу Speakeasy, повідомляють іноземні ЗМІ, передає УНН.

За словами Сталлоне, картина “Крід”, зйомки якої ще не почалися, буде разюче відрізнятися від фільмів серії про боксера з Філадельфії. Проте своє рішення брати участь у проекті Сталлоне пояснив “унікальною” можливістю перенести знайомий характер у нову обстановку, зберігаючи при цьому його актуальність.

Фільм “Крід”, над яким працює режисер Райян Куглер, анонсували в липні 2013 року. У центрі сюжету — онук Аполло Кріда, суперника Роккі Бальбоа з перших частин серії Роккі. За задумом творців, Роккі виступатиме як наставник молодого Кріда, якого зіграє Майкл Б. Джордан, відомий за серіалом “Прослуховування”.

Джордан грав головну роль у фільмі Куглера “Станція Фрутвейл”, який у 2013 році отримав дві премії фестивалю “Санденс” і приз Каннського фестивалю в номінації за найкращий дебют.

Стрічка “Роккі”, знята за сценарієм Сталлоне в 1976 році, став його першим гучним успіхом і отримав три “Оскари”. Згодом у серії вийшло ще п’ять картин, остання з них, “Роккі Бальбоа”, побачила світ у 2006 році. За її сюжетом, Роккі, постарівши і пішовши зі спорту, вирішує повернутися на ринг і дає бій чинному чемпіону світу у важкій вазі.

В Україні збільшується кількість школярів, що здобувають освіту українською мовою

Роман Агати Крісті визнали найкращим детективом усіх часів і народів