П’яного водія, який смертельно травмував жінку, упіймали в селі

Поділитися

ДТП трапилося нічної пори у Василівському районі Запорізької області.  Водій авто, який збив 57-річну жінку, з місця аварії поїхав. Водій не спробував надати допомогу, можливо, ще живій людині. Щоб знайти втікача, працівники ДАІ  обійшли кожен двір у селі Мала Білозірка, повідомили УНН у прес-службі ДАІ Запорізької області.

У селі Мала Білозірка водій автомобіля скоїв наїзд на велосипедистку – жінку 1959 року народження, після чого з місця події зник. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм померла на місці події. Слідчо-оперативна група ДАІ знайшла на місці аварії відколи фарби різних кольорів – зеленого, помаранчевого і синього.

Автомобіль “Москвич -2140” помаранчевого кольору, з характерними пошкодженнями при ДТП, був знайдений інспектором відділення ДАІ Василівського райввіділу, капітаном міліції Ігорем Каулько в гаражі одного з приватних дворів. Були на машині і сині, і зелені фарби – авто кілька разів перефарбовували. Затриманий був і власник авто – раніше судимий за крадіжку 28-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, напередодні молодик із родичем, попередньо добряче випивши, сіли в машину і поїхали кататися по селу. Коли під колеса авто потрапила велосипедистка, водій та його пасажир навіть не спробували надати їй допомогу. Вони втекли з місця аварії.

Наразі водій дає свідчення у райвідділі міліції.

Відмова уряду від євроінтеграції позбавить Україну доступу до розвинених ринків

Поки в Тернополі проходив Євромайдан, в облдержадміністрації окремі молодіжні лідери “кавували” (фото, відео)