Поплавський вкотре зловживає адміністративним ресурсом

Поділитися

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв, кандидат №194 мажоритарного округу на перевиборах до Верховної Ради Михайло Поплавський вкотре зловживає адміністративним ресурсом по забезпеченню своєї агітаційної кампанії у Черкасах.

Замість навчального процесу під керівництвом викладацького складу формуються агітбригади зі студентів, аспірантів та співробітників університету, які мусять від’їжджати до Черкас для чергування у агітаційних наметах. Студентів знову змушують безкоштовно працювати на виборчій кампанії ректора, погрожуючи безпідставним відрахуванням.

У період затяжної світової економічної кризи ті, хто мають безпосередній стосунок, бояться дати коментар, виступити з заявою чи організувати акцію «Кульок без Поплавського – університет».

Воно й не дивно в осередку тиранії і бюрократії, де навчальний процес регулярно припиняється для наповнення концертного залу, де оцінки на сесію виставляються відповідно до квоти «стипендію всім платити не можна», де навіть студентам постійно «виплачуються» преміальні, які одразу ж потрібно віддати комусь у деканаті, де результати ЗНО і вступні бали нічого не значать, де пізніми вечорами біля ректорату шикується студентство з дрібними й не дуже проблемами і проханнями, бо без Нього там нічого не вирішується – відмінники не вступлять, в гуртожиток не поселять, двієчника можуть відрахувати,.. куди по дзвінку на Його приватний номер мобільного спершу пропускають не надто пристойно одягнених панянок, а завідувачі кафедр продовжують чекати у черзі годинами…

Борднетце-Україна на Тернопільщині: про роботу і досягнення

Прокурор міста Тернополя Віталій Сідоров провів брифінг з питань стану дотримання земельного законодавства в місті Тернополі