Сьогодні у Тернополі перебуває мільярдер з особливою місією

Поділитися

Відомий одіозний український мільярдер Дмитро Фірташ сьогодні перебуває у Тернополі. Уродженець Синькова, що у Заліщицькому районі, сьогодні зустрінеться з науковцями економічного університету. Звичайно, голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян буде також “для галочки”. А з ним й уся чиновницька рать. Зустрічає Дмитра Фірташа як голову Ради Федерації роботодавців України  головний обласний газовик Олег Караванський. Правда, формально Караванський значиться як голова обласної організації Федерації роботодавців України.

Відвідати Тернопільщину у Дмитра Фірташа є кілька причин. Формальна – у час Євромайдану пропіаритись у потрібному світлі. Також Фірташ має намір оглянути землі, які йому змушений був віддати аграрний мільйонер Іван Гута. Кажуть, його “Мрію” так “приперли”, що вже навіть Ющенко не може захистити фактично своє підприємство. Правда, Фірташу відписали землі на Львівщині, а не на Тернопільщині, щоб не пішла чутка, що Гута уже не “козирний”. Незалежні експерти кажуть, що правоохоронці лише чекають на команду “фас” , щоб взятися за гусятинські мільйони.

Перед президентськими виборами Фірташ особисто інспектує структури, в які вкладає кошти на виборах. Як відомо, Дмитро Васильович разом з главою Адміністрації Президента Льовочкіним роблять ставку на Віталія Кличка. Зрозуміло, що розмовляти з тернопільськими УДАРівцями ніхто не буде, бо вони й так нічого не вирішують. Фірташу мають нібито продемонструвати схему, за якою Кличко набере більшість, порівняно з Тягнибоком і Яценюком. Кажуть, для цього “нагнуть” усіх ректорів університетів та керівників коледжів.

Вирок стосовно “матері-героїні”, яка вбила двох прийомних дітей, залишили без змін

На Тернопільщині міліція розслідує заміну Державного Прапора на будівлі облради прапором ЄС