Телевізор вбив 3-річного хлопчика

Поділитися

2 листопада ввечері у с.Велика Розтока в житловому будинку на 3-річного хлопчика впав телевізор. Від отриманих травм дитина померла по дорозі в лікарню. Про це УНН повідомили у прес-службі Іршавського РВ УМВС.

Як з′ясували правоохоронці, батьки хлопчика на момент трагедії були вдома. Мати вийшла на кілька хвилин із кімнати, щоб приготувати вечерю, а батько піднявся на другий поверх у ванну кімнату, де напускав воду для купання сина. Дитина гралося. Й раптом мати почула сильний гуркіт у спальній кімнаті, де вона залишила сина. Коли жінка зайшла туди, то побачила жахливу картину: її син лежав на підлозі, причавлений величезним телевізором, який ще мить тому стояв на тумбочці. Вочевидь, хлопчик намагався вилізти на тумбочку й перекинув на себе телевізор.

Батько відразу підхопив сина на руки і разом з сусідом повіз до лікарні. Викликали карету швидкої допомоги, яка вже їхала їм назустріч. На півдорозі до лікарні, в селі Дубрівка, вони зустрілися, лікарі намагались надати невідкладну медичну допомогу прямо в машині, але попри всі їх зусилля дорогою до лікарні дитина від отриманих травм померла.

Наразі з′ясовуються обставини, при яких загинула дитина.

Собака накинулася на 3-річну дівчинку

Чи шкодить косметика здоров’ю?