Українцям дедалі частіше пропонують екзотичні вакансії

Поділитися

Дві третини офісних співробітників принаймні один раз змінювали місце проживання в пошуках кар’єрних перспектив або переїжджали у зв’язку зі зміною роботи. Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна уклав добірку найбільш привабливих вакансій для тих, хто хоче змінити не лише роботу, але й країну проживання, передає УНН.

За даними попередніх досліджень Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, тотальна більшість (91%) висококваліфікованих українських спеціалістів з вищою освітою принаймні одного разу задумувались про роботу за кордоном. Найбільш популярні для запланованої трудової міграції — розвинуті західні країни: Європа (63%) і США / Канада (42%). Менш популярними виявились Азія (8%), Південна Америка (5%), Африка (3%), хоча й туди знайшлись бажаючі поїхати.

“Міжнародна асоціація заводчиків оленів шукає директора зі зв’язків із Росією, який буде мешкати в Іспанії. Його робота буде полягати в перекладі документів з англійської мови на російську, а також в залученні кандидатів для участі в конгресі. Йому забезпечується проживання і харчування, а щомісячно буде виплачуватись зарплата у розмірі 700-800 €. Вільне володіння англійською і російською мовою обов’язкове, знання інших іноземних мов вітається. Шеф-повару грузинської кухні будуть раді в стартапі в Іспанії. Це повинна бути людина, яка вміє поєднувати кілька справ одночасно. Адже йому доведеться організовувати безперебійну й високоякісну роботу кухні, брати участь в розробці концепції закладу та основного меню, а також навчати свою власну команду поварів. Не дивно, що прохають звертатись виключно кандидатів із досвідом роботи за спеціальністю від 7-ми років і від 3-х років в ролі шеф-повара. Компанія забезпечує офіційне працевлаштування, оплату перельоту й проживання”, – йдеться у дослідженні.

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна зазначає, якщо людина комунікабельна, цікавиться індійською культурою і могла би ділитися знаннями з оточуючими, то вона цілком можете спробувати себе в ролі гіда.

“Вашими повсякденними обов’язками буде проведення екскурсій по Гоа та інших штатах Індії. Компанія проводить навчання і надає допомогу в пошуку житла й оформленні бізнес-візи. Переліт оплачується самостійно. Вивчати китайську, а викладати англійську мову. Така можливість надається викладачам англійської мови, які будуть навчати англійській дітей у початкових школах і дитсадках. Програма Teach in China надає безкоштовне проживання, а також триразове харчування й оплату медичного страхування на весь термін участі в програмі. Зарплата виплачується щомісячно в розмірі 320 $. Термін програми — від 6 місяців до року”, – повідомляє Міжнародний кадровий портал.

Дані були отримані в результаті аналіз бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua в жовтні 2013 року.

Chrysler відкликає 1,2 млн авто

Під час пожежі загинули мати із сином