Упіймали двох братів, які вкрали автомобіль і намагалися на ньому утекти від ДАІ

Поділитися

У Києві 3 листопада вночі до міліції зателефонувала жінка і повідомила, що побачила у вікно, як двоє невідомих викрадають її автівку, повідомили УНН у прес-службі УДАІ Києва.

Отримавши інформацію, черговий передав орієнтування нарядам міліції. Саме в цей час, патрулюючи місто, працівники відділу ДАІ Подільського району помітили схожий за описом червоний “ВАЗ”. На вимогу інспекторів зупинитися, зловмисники лише додали швидкості, намагаючись таким чином зникнути з поля зору правоохоронців.

Однак, втілити цей план в них не вдалося: тікаючи від патруля ДАІ, на вулиці Новокостянтинівській порушники не впорались з керуванням та врізались у металевий відбійник посеред дороги. Але і на цьому погоня не завершилася – розбивши транспортний засіб, зловмисники спробували втекти пішки. Інспектори ДАІ наздогнали їх та долаючи опір, затримали порушників.

Як з’ясувалося пізніше, викрадачі були братами, які лишень нещодавно звільнилися з місць відбування покарання за аналогічні злочини. Крім того, на момент затримання молодики були напідпитку. Тепер з’ясовувати причини доведеться слідству, а подальшу долю порушників вирішить суд.

Судитимуть заступника голови однієї з райрад за корупцію

Львів – ідеальне місто для проведення Олімпіади