За фактом розтрати 320 тис. грн з міського бюджету розпочали розслідування

Поділитися

Як засвідчили результати ревізії, яку проведено Державною фінансовою інспекцію у Львівській області, 320 тис. грн з міського бюджету витрачено внаслідок незаконних дій службових осіб управління капітального будівництва Львівської міської ради. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Останні оплатили виконані підрядниками у 2011-2012 роках роботи з ремонту вулично-шляхової мережі, обсяг та вартість яких були завищені.

Зокрема, йдеться про ремонт та реконструкцію вул.Лесі Українки, вул.Богданівської, вул.Городоцької, проспекту Свободи та ряду інших об’єктів.

Відтак прокуратурою Львова за фактом зловживання службовим становищем згаданими посадовцями міської ради 29 жовтня зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудове розслідування доручено Франківському райвідділу міліції.

Водночас, зазначимо, що загалом за наслідками згаданої ревізії у діяльності управління капітального будівництва ЛМР виявлено ряд фінансових порушень на загальну суму понад 1,2 млн грн. У випадку підтвердження таких збитків за результатами досудового розслідування, вживатимуться заходи до їх відшкодування.

Неповнолітні під виглядом жебраків обкрадали помешкання громадян

Українець Богдан Бондаренко претендує на титул легкоатлетичного короля-2013