Жінка встромила ніж у серце своїй дочці

Поділитися

Співробітники карного розшуку Донецького міськуправління міліції і Пролетарського РВ затримали 57-річну жінку, яка підозрюється у вбивстві дочки. Про це УНН повідомили у прес-службі Донецького МУ ГУМВС.

Як розповів начальник сектора розкриття злочинів проти особи Донецького МУ Олександр Волков, вночі до сторожа одного з продуктових магазинів прибігла жінка і розповіла, що виявила свою дочку вдома без свідомості. Сторож викликав швидку допомогу і міліцію. Прибувши через 10 хвилин, слідчо-оперативна група встановила, що в одному з будинків приватного сектора знаходиться труп 28-річної дівчини. У ході огляду судово-медичний експерт констатував два ножові поранення в області серця.

Заявниця, мати вбитої, повідомила оперативникам, що напередодні чула, нібито вночі до них в будинок прийшов невідомий чоловік спеціально для того, аби покарати її доньку за якусь провину. Зі своєї спальні вона нібито виразно чула останні слова дочки: “Ти що, прийшов мені помститися?”, після чого незнайомець ударив потерпілу ножем і зник. За словами матері, вона підозрювала в скоєному її хлопця, який жив неподалік. Оперативники перевірили цю версію, але встановили достатню кількість свідків, які бачили молодика в цей же час зовсім в іншому місці. Тоді мати озвучила ще декілька версій, вказавши на інших людей з кола спілкування дочки. Правоохоронці відпрацювали всіх, з ким зналася дівчина, але в кожного було “залізне” алібі.

У результаті титанічної роботи з відпрацювання версій і мотивів скоєння цього тяжкого злочину, стало зрозуміло, що всі “ниточки” ведуть до матері. Але та продовжувала вводити слідство в оману. Лише коли розшуковці надали їй всю напрацьовану доказову базу, що свідчить проти неї, остання, нарешті, зізналася у вчиненому. Причиною вбивства стала сімейна сварка, в ході якої мати повалила рідну дочку на підлогу і вдарила кілька разів ножем, поціливши прямо в серце.

Як пізніше було встановлено, винуватиця цієї події вже мала кримінальний досвід: кілька років тому вона “підрізала” свого співмешканця, за що відсиділа відповідний строк. Цього разу їй під “гарячу руку” потрапила рідна дочка, ось тільки результат виявився летальним.

Наразі жінка знаходиться під вартою в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно неї ведеться кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України “Умисне вбивство”.

У бджоляря вистрілили вісім разів, вимагаючи 300 кг меду

Свободівка Ірина Фаріон визнала, що таки була членом Комуністичної партії (аудіо)!