Звернення до тернополян стосовно Євромайдану!

Поділитися

Шановні краяни!

Впродовж тривалого часу найвища посадова особа нашої держави – Президент, дозволив собі вводити в оману багатомільйонний український народ, висловлюючи підтримку життєво важливим для України євроінтеграційним процесам.

Вчора Янукович і Азаров різко розвернулися обличчям до Росії зробивши в цинічний спосіб подарунок Путіну напередодні 80-ї річниці Голодомору-геноциду в Україні.

Розпорядження уряду Азарова про припинення процесу підготовки укладання угоди між Україною та Европейським Союзом вкотре поставило на коліна велику українську самостійну державу.

Московсько-кадебістька машина використавши всі свої гнилі потенціали іннформаційно- економічної війни та особистого тиску на очільника нашої держави, який боїться втратити підтримку «брата» у 2015 році – святкує перемогу.

Нинішній «українофобський режим Януковича-Азарова» від імені народу пропонує нам повернення в минуле, консервування корупції, бідності, насильства, вибіркового правосуддя, цензури слова , порушення прав та свобод громадян.

Таким чином «Янукович та його перевертні» вдаючись до цинічних політичних інтриг та провокацій, намагаються вкрасти цивілізоване, європейське демократичне майбутнє у нас , наших дітей та внуків.

«Путінські прихвостні» запустили новий «політичний експеримент» над українським народом з метою абсолютизації влади Януковича у 2015 році.

Та український народ не забув важких уроків історії, свого, так званого «процвітання у лоні Російської імперії», Гулагів та Сибірів, масового знищення українців.

Вірю, що Європа, яка вчора була шокована заявою керівництва нашої держави про зміну курсу інтеграції, сьогодні усвідомила – прагнення українського народу і бажання антиукраїнського «режиму Януковича» нічого спільного між собою не мають.

Впевнений, що ми – волелюбна, горда, українська нація прагнемо стати сильною розвинутою європейською державою, різко засуджуємо ганебні, цинічні та авантюрні кроки чинної влади Януковича та розцінюємо їх як пряму загрозу національним інтересам нашої держави.

Цей крок, назавжди, «пане Президенте», залишиться чорною плямою вашої біографії .

А ми, українці, уже зараз повинні продемонструвати всьому світу, що Україна гідна бути частиною об’єднаної Європи, а українці – європейська нація, здатна захищати свої інтереси.

Тому закликаю усіх краян, та всіх тих, кому не байдужа доля України, виходити на майдани міст нашої області уже зараз та взяти активну участь у мітингу опозиції в неділю, 24 листопада у Києві в підтримку асоціації з Європейським Союзом.

У разі того, якщо верхівка держави не прислухається востаннє до голосу народу та не повернеться до позитивного вирішення питань євроінтеграції – з метою порятунку української держави ми, опозиційні національно-демократичні сили будемо ініціювати негайну відставку Уряду Азарова , початок процедури імпічменту Президенту та позачергові вибори Президента і Верховної Ради України.

Не допустимо нового геноциду української нації!

Слава Україні!

Народний депутат України,  Голова Тернопільської обласної організації  Політичної партії «За Україну!» Іван Стойко

Тернопіль підтримує столичний Євромайдан!

На засідання Громадської ради прийшло аж 8 членів, які прислуговують владі!