Чоловік через ревнощі вбив колишню дружину та закопав у полі

Поділитися

Білгород-Дністровські правоохоронці розкрили вбивство 25-річної жительки с. Шабо та затримали підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення. Про це УНН повідомили у прес-службі Білгород-Дністровського МВ ГУМВС в Одеській області.

До чергової частини міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 19-річного жителя села Шабо, про те, що його 25-річна співмешканка другу добу не з’являється дома.

Правоохоронці негайно взялись за пошуки молодої жінки, відпрацьовували одразу кілька версій, перевіряли коло спілкування зниклої – родичів, друзів, знайомих та провели подворові обходи. Через дві доби пошуків був затриманий колишній чоловік зниклої, який проживав в цьому ж селі. В ході досудового розслідування чоловік зізнався у вчиненні вбивства та показав місце, де закопав тіло жінки.

“В ніч вбивства жінка прийшла до колишнього чоловіка за грошима, щоб сплатити кредит, який вони брали разом, – розповів 1-й заступник начальника відділу – начальник слідчого відділення Білгород-Дністровського міського відділу міліції Костянтин Ставров, – але між колишнім подружжям на ґрунті ревнощів виникла сварка, внаслідок чого чоловік не стримавши себе, задушив жінку. Після скоєного він виніс тіло з будинку в поле на виноградники, де закопав”.

32-річного чоловіка затримано згідно статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

За видачу підроблених документів засуджено медика Заліщицької районної лікарні

Жителька Тернопільщини намагалася вивезти закордон 4-річну доньку за підробленими документами