Євромайдан змушує В.Януковича терпіти щоденне приниження і ковтати образи

Поділитися

Масові акції протестів, які тривають в Україні з 21 листопада змушують Президента Віктора Януковича щодня терпіти приниження та ковтати образи. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

“Окрім того, він дечому навчився, зокрема, краще, ніж раніше, зрозумів сутність і кордони можливостей євробюрократії та американської влади. З другого боку, протест досі харчувався саме помилками режиму – спробами розгонів, побиттям Чорновіл, тощо. Януковичу доводиться ковтати забагато образ, терпіти щоденне приниження. Це не минається без неприємних наслідків ні для самого фігуранта, ні для його оточення”, – відзначив Д.Корчинський.

За словами політичного діяча, на даний момент В.Янукович почувається сильнішим, ніж на початку бунтів.

“Янукович не наважився на придушення протесту й на масові арешти. Втім, він використав фору надану йому опозицією. Нині він почувається сильнішим, ніж напочатку бунтів. Під бунти він випросив в Путіна гроші достатні для того, щоб протриматися до виборів, він не допустив зради основних олігархів, утримав від дезертирства майже всіх депутатів своєї фракції, зберіг вірність силовиків, бодай трохи вгамував телеканали”, – написав Д.Корчинський.

Нагадаємо, 1 грудня у Києві зібралося багатотисячне народне віче, яке пройшлося ходою від пам’ятника Тарасу Шевченку до Майдану Незалежності. В результаті відбулося захоплення будівлі КМДА та будинку Профспілок на Майдані Незалежності. Того ж дня відбулися жорстокі сутички на вулиці Банковій під Адміністрацією Президента між представниками правоохоронних органів та радикально налаштованими учасниками протесту, які намагалися прорватися до головної адмінбудівлі. В результати біло травмовано за різними підрахунками кілька сотень осіб та понад 40 представників ЗМІ.

Прокуратура міста Києва розпочала перевірку інформації щодо причетності лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вулиці Банковій. Згодом було оголошено, що лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби суд оголосив Д.Корчинського у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що політичний діяч перебуває за кордоном.

Казначейство відмовляється віддати 160 тисяч за освітлення Підгаєць

Євромайдан повинен проголосити В.Кличка єдиним кандидатом у новорічну ніч