Колишній зек викрав семирічну дитину та заховав у покинутій хаті на Волині

Поділитися

Працівники міліції Волині розшукали семирічного хлопчика, якого викрав невідомий. Нині дитина перебуває вдома, а зловмисник – під арештом. Про це УНН повідомили у пресс-службі МВС.

Як зазначили правоохоронці до Рожищенського райвідділу міліції надійшла заява про зникнення семирічного хлопчика. Кілька годин батьки намагалися розшукати дитину власними силами, але нічого не вдалося.

“На пошуки 7-річного Сергійка залучили близько 200 працівників міліції. Уже було близько другої години ночі, коли правоохоронці помітили невеличку будівлю, яка знаходилася посеред поля. Підійшовши ближче, вони не могли повірити власним очам. У приміщенні, без дверей та отвором у стелі, прямо на землі спав хлопчик. Дитину відразу доставили до лікарні для огляду. Сергійко перебував у стресовому стані, але поводив себе спокійно”, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук.

Згодом правоохоронці встановили, що того вечора хлопчик разом зі своєю сестрою гуляли на подвір’ї школи. Зібралося багато діток із сусідніх будинків, усі разом грали у сніжки. До їхньої компанії приєднався незнайомий хлопець. Пізніше молодик запропонував зіграти у хованки, а відтак непомітно для інших викрав дитину.

Викрадачем виявився раніше судимий 24-річний житель Рожищенського району, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії.

Слідчим відділенням Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. За викрадення дитини затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Нині зловмисник перебуває під вартою, а правоохоронці з’ясовують усі обставини даної події.

Мітингувальники Євромайдану майже відновили барикаду з боку Європейської площі

Володимир Стаюра: “Тернопільський майдан буде стояти до перемоги!”