Міліція затримала “мінера” школи

Поділитися

Міліція встановила та затримала зловмисника, який повідомив про замінування школи у м. Дніпродзержинську. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС у Дніпропетровській області.

Пізно вночі до чергової частини Дніпродзержинського міського управління міліції зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що він замінував одну з міських шкіл. На місце події оперативно виїхали працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вони ретельно обстежили всі класи та приміщення школи, у тому числі горище та підвал. На щастя, замінування виявилося хибним.

Тим часом правоохоронці почали шукати зловмисника, який повідомив про вибуховий пристрій. Ним виявився 35-річний раніше судимий місцевий мешканець, який проживав неподалік. Вікна його квартири виходять прямо на будівлю школи, тож він мав можливість спостерігати, як працюють правоохоронці.

Наразі зловмисника затримано, мобільний телефон, з якого надійшов виклик, – вилучено. За цим фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Лжемінеру загрожує до 6 років позбавлення волі.

“Укроборонсервіс” готується вивести на міжнародний ринок танк Т-64

У Януковича трапився інсульт?