На сайті Білого дому зареєстрували 10 петицій стосовно ситуації в Україні

Поділитися

На сайті Білого дому зареєстрували 10 петицій стосовно політичної ситуації в Україні та відставки уряду та Президента В.Януковича, повідомляє УНН.

Першу петицію було зареєстровано 26 листопада з вимогою запровадити санкції проти Президента України Віктора Януковича та членів українського уряду – за три дні вона зібрала понад 120 тисяч підписів.

“Ми не можемо прийняти той факт, що Президент В.Янукович і його уряд відмовляють українцям у праві стати ближчими до західної цивілізації. Ми вимагаємо запровадити персональні санкції проти Януковича та членів Кабінету міністрів України, якщо тільки Янукович не підпише Угоду про асоціацію з ЄС на саміті “Східного партнерства” у Вільнюсі 29 листопада”, – йдеться у петиції.

Додамо, що у Білому домі повині розглянути петицію, якщо вона набере 100 тис. голосів за 30 днів.

Ще одну петицію зареєстрували 28 листопада, де вимагають застосувати санкції щодо всіх головних капіталів, що походять з України і українських урядових позик. Петиція зібрала понад 9 тис підписів.

Наступну петицію зареєстрували 29 листопада під назвою “Підтримайте народ України в мирному поваленні нинішнього уряду”. Петиція вже назбирала понад 56 тис. голосів.

30 листопада на сайті Білого дому з’явились 7 петицій.

Перша петиція з проханням ввести військову інтервенцію в Україні. На даний момент вона зібрала понад 7 тис.

Також з’явилась петиція про допомогу Україні припинити повноваження президента Януковича, використовуючи Збройні сили США. Вона назбирала понад 12 тис. голосів.

І також петиція щодо надання допомоги народу України з метою повалення антинародну владу всіма доступними засобами. Наразі вона зібрала більше 6 тис.

Крім того, з’явилась петиція щодо допомоги мирному народу України, яка зібрала також більше 6 тис.

Петиція “Допомога переобрати український уряд, в тому числі президента і парламенту” набрала майже 4 тис.

Крім того, у ще одній петиції активісти вимагали від США накласти безпосередні особисті санкції проти українських суддів, “які служать режиму Януковича”. Вона зібрала майже 3 тис. голосів.

І ще одна петиція з’явилась в цей день – “Ввести санкції проти членів Конституційного суду і проурядових депутатів Верховної Ради України”. Вона зібрала менше тисячі голосів.

Студентів Шумського ПТУ надурили на практиці в Одесі

Томенко назвав ймовірність створення нової більшості фантасмагорією