Томенко назвав ймовірність створення нової більшості фантасмагорією

Поділитися

Швидке створення в парламенті нової більшості і завдяки цьому прискорити рух до Європи на цьому тижні є фантасмагоричною можливістю. Про це журналістам заявив народний депутат “Батьківщини” Микола Томенко, передає кореспондент УНН.

“Заяви вихідців з Партії регіонів, які її залишили протягом останніх днів, є фантасмагорією. Вони говорять, що треба обійнятися, створити нову більшість у парламенті та після цього піти у Європу. Поки що немає причин обійматися і немає в цьому необхідності”, – сказав нардеп.

Він додав, що на сьогодні є потреба в першу чергу відреагувати на ті безпрецедентні речі, які відбулись із побиттям мітингувальників на вулицях України.

“Заяви про створення нової більшості є абсолютно абсурдними і немає жодної підстави на сьогодні для такого радісного, “рожевого” оптимізму. Нову більшість можна було б створити з депутатами, які залишили ПР, вже на наступний день, якби Президент все підписав у Вільнюсі, а студентів би не били”, – сказав М.Томенко.

Він додав, що в такому разі нова більшість була б створена цивілізованим шляхом і В.Янукович міг би звернутись до парламенту, сказавши про свою малу підтримку у парламенті і попросивши нову більшість підписати Угоду із ЄС.

“Тоді б це було логічним, а сьогодні про таке єднання між частиною вихідців з ПР мова не йде”, – зазначив нардеп.

На сайті Білого дому зареєстрували 10 петицій стосовно ситуації в Україні

У Тернополі до стайку долучається все більше людей