На Тернопільщині за передачу в’язню мобільників судять працівника колонії

Поділитися

На Тернопільщині звільнили з роботи і притягли до кримінальної відповідальності службовця Копичинської виправної колонії, котрий за винагороду передав до закладу засудженому два мобільні телефони. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Прокуратура вже направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом одержання старшим майстром дільниці Копичинської ВК неправомірної вигоди.

Згідно обставин провадження, до службовця із проханням за винагороду пронести йому 2 мобільники звернувся засуджений. Працівник колонії погодився, незважаючи на те, що мобільні телефони входять до переліку предметів, зберігання яких ув’язненим заборонено. Старший майстер дільниці забрав телефони і гроші з рейсового автобусу і заніс їх на територію виправного закладу , після чого був затриманий оперативними працівниками колонії.

За цим фактом розслідувано кримінальне провадження за ч.2 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) та прокуратурою Гусятинського району скеровано до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості.

Панахиду за Манделою провели представники чотирьох релігій

Україна увійшла до четвірки світових лідерів за обсягами експорту IT-продукції