Поки свободівці шукали губернатора по Тернопільщині, журналісти виявили його у Гусятині

Поділитися

Сьогодні на сходах Тернопільського обласного драматичного театру свободівець Володимир Стаюра та його колєжанка-зазіханка на землю дітей-інвалідів та літніх людей Марія Чашка  вішали лапшу на вуха студентам про візит голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна вчора до Монастириська, а сьогодні до Чорткова, журналісти “ПРО ВСЕ” виявили губернатора на Гусятинщині. Дивує, що голова обласної організації “Свобода” не спромігся перевірити інформацію чиновника-помічника п. Хоптяна, а видав “на ура” громаді. Таке враження, що партійці свободи не спроможні перевірити чи дійсно працює губернатор у такому то районі.

Для “ПРО ВСЕ” не стало несподіванкою візит Хоптяна до Гусятина, оскільки вчора депутати місцевої райради зняли з посади керівника його дружину Надію Хоптян. 70 депутатів підтримали це рішення. Лише троє “плакало” за одіозною регіоналкою.

За Василя Бойчука зі “Свободи” проголосував 71 депутат. Він тепер голова Гусятинської райради. Його заступником обрали Любомира Лівеля з “Батьківщини”.

Сьогодні у райраді цілий день “штормило”: до обіду Надія Хоптян збирала свої речі. Дружина голови Тернопільської ОДА дозволила собі не віддати печатку органу місцевого самоврядування. Вона каже, що буде судитися. Мовляв, проти неї голосували з порушенням процедури.

Валентин Антонович й досі “засідає” в Гусятинській райдержадміністрації. Там пропісочують усіх 25 депутатів-регіоналів місцевої райради. Це переважно освітяни, бюджетники і підприємці, які залежні від влади.

Головне зараз, вважають гусятинці, захистити депутатів, які були членами Партії Регіонів і насмілились не підтримати дружину губернатора.

За 4 роки в Україні вкрали 50 мільярдів гривень!

12 грудня у Тернополі вечір скрипкової та фортепіанної музики