У Києві знаходиться понад 3 тис. “Беркуту” та 10 тис. внутрішніх військ

Поділитися

У Києві знаходиться 3,2 тис. співробітників “Беркута” і 10 тис. внутрішніх військ. Про це на брифінгу повідомив колишній очільник ГУ МВС Києва Віталій Ярема, передає УНН.

Також В.Ярема зазначив, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко особисто дав вказівку ДАІ блокувати під’їзди до Майдану Незалежності в Києві.

“За інформацією, яка до мене надходить особисто, а також опозиційним депутатам, міністр Захарченко проводив нараду, де дав жорстку вказівку. Якщо представники ДАІ будуть пропускати сюди машини на Майдан, у тому числі з продуктами, то вони будуть відразу ж звільнятися. Ми це спостерігали у нічний час, як навіть на віддалених вулицях поруч з Майданом, представники ДАІ не пускали сюди людей на автомобілях”, – повідомив екс-очільник столичної міліції.

У той же час у ГУМВС Києва цю інформацію не підтвердили.

“Наразі на вулицях столиці на цілодобовому чергуванні знаходиться достатня кількість правоохоронців для забезпечення охорони громадського порядку. До цього також залучені і співробітники ДАІ, основне завдання яких не допустити скупчення автомобілів у центрі міста, регулювати рух та забезпечувати правопорядок на автошляхах Києва”, – зазначили у прес-службі столичної міліції.

Терміновий брифінг екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка

Як “Беркут” бив євромайданівців (відео)