Українка виграла бронзу у біатлонному спринті

Поділитися

У жіночій спринтерській гонці на 7,5 кілометра на третьому етапі Кубка світу у французькому Ансі українська біатлоністка Валя Семеренко посіла третє місце, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

В. Семеренко провела чудову гонку – після чистої стрільби лежачи вона всерйоз претендувала на перемогу, але промах на другому рубежі змусив відкласти мрії про перемогу на пізніший час, але, чудово відпрацювавши ногами, Валя завоювала бронзу спринту.

Прекрасний спринт провела Олена Підгрушна. Капітан жіночої збірної заробила штрафне коло в першій стрільбі, але після цього і на трасі, і на стрільбищі діяла бездоганно, а на останньому колі відіграла три позиції і увійшла до топ-вісімки.

Віта Семеренко, відмінно відпрацювавши обидві стрільби, закінчила гонку 14-ю. Слідом за нею фінішувала Юлія Джима, а ще одне місце в двадцятці найсильніших завоювала Наталія Бурдига. Крім того, перші очки в сезоні заробила Марія Панфілова.

По чистому часу бігу Валя Семеренко показала сьогодні другий результат, відставши всього на 15 секунд від Кайси Макаряйнен. У Олени Підгрушної і тут восьмий результат, що ще раз підтверджує чудову форму лідерів нашої команди.

Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Віта Семеренко, Наталія Бурдига та Марія Панфілова сьогодні показали свої найкращі результати в сезоні.

Першість у гонці здобула Селіна Гаспарін, яка довела невипадковість своєї перемоги в Хохфільцені. Крім перемоги, швейцарка отримує червоний біб проміжного лідера в спринтерському заліку. Другою сьогодні стала Кайса Макаряйнен, а лідер загального заліку Габріела Соукалова фінішувала четвертою, одразу слідом за Валею Семеренко.

Чудова за результатами гонка не могла позитивно не позначитися на позиціях наших дівчат у загальному заліку. Відразу три українки зараз входять в десятку кращих. Валя Семеренко піднялася на 6-е місце, Юлія Джима – на 7-е, Олена Підгрушна – на 9-е. Віта Семеренко, що має на дві гонки менше, ніж конкурентки, піднялася у топ-30.

1. Селіна Гаспаріні (0+0) 20:51.4

2. Кайса Макаряйнен (0+1) +8.3

3. Валя Семеренко (0+1) +11.5

8. Олена Підгрушна (1+0) +26.2

14. Віта Семеренко (0+0) +39.7

15. Юлія Джима (0+1) +40.3

19. Наталія Бурдига (1+0) +50.1

34. Марія Панфілова (0+0) +1:18.2

 Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

Український нардеп Смітюх щойно просив Путіна прийти в Україну “з допомогою”

На Євромайдані працює жіноча миротворча варта