Всі на Київ? А Тернопіль хто буде рятувати?

Поділитися

11.12.13 в приміщенні Тернопільської міської ради о 14.30 відбудеться засідання погоджувальної ради щодо затвердження плану зонування міста Тернополя, дуже важливого документу, який міська рада має бажання просунути без участі широкого кола громадськості! Це засідання ми вважаємо нелегітимним, оскільки порушується 21 стаття Закону України про регулювання містобудівної діяльності та наказ №555 Кабміну.

Міська рада належним чином не оголосила громадські обговорення, внаслідок чого мешканці міста фактично виявилися усунутими від обговорення документу, який визначає долю Тернополя. Більшість тернополян не змогли ознайомитися з планом зонування, а отже не змогли висловити у повному обсязі свої побажання та зауваження.

Ми обурені тим, що міська рада проводить прийняття плану зонування саме у той час, коли тернополяни беруть активну участь в акціях протесту і не здогадуються про порушення їхніх прав. Засідання погоджувальної комісії є ігноруванням інтересами громади, оскільки не менше 50% членів погоджувальної комісії повинні бути обраними на громадських обговореннях із представників громадськості, а не чиновників, як це зараз відбувається

З повагою, громадські активісти ініціативи “Тернопіль — моє місто”
Андрій Любецький, Едуард та Ніна Міляновські, Наталія Карпишин.

Мітингувальники вийшли на Європейську площу

Мітингувальники Євромайдану майже відновили барикаду з боку Європейської площі