Заступник губернатора Тернопільщини зламав ногу

Поділитися

Під час блокування Тернопільської облдержадміністрації постраждав заступник голови ОДА Юрій Желіховський. Як розповіли свідки ситуації, заступник Валентина Хоптяна Юрій Желіховський намагався пролізти парканом на роботу.

-Вуйку, а чого ви тут постійно шастаєте?- запитав якийсь уважний свідомий охоронець, коли пан Желіховський втретє видерся на паркан з чорного ходу в облдержадміністрацію.

– Та я депутат, треба терміново справи вирішувати людям,- спробував відбрехатися пан Юрій.

-Яким людям? Там же нікого не має?!- здивувались блокувальники

-А ну злазьте, ви вже третій раз нині хочете пролізти,- наказав старший і взяв за штанку.

Проте всією вагою Юрій Желіховський вже відчув свою перевагу і зі всієї сили рванув на територію адміністрації. Проте, заступник губернатора не розрахував сили та власної ваги і тому зі всієї дурі гепнувся об асфальт.

Як наслідок – зламано ногу. Пошкодження настільки суттєве, що доведеться робити операцію в обласній лікарні у відділі ортопедії.

Значно більше пощастило керівнику оргвідділу Тернопільської ОДА Світлані Безпоповцевій, яку втягнули в облдержадміністрацію через… вікно.

Правда, комедія з блокуванням облдержадміністрації нині вже завершилась. У столиці лідери опозиції були попереджені прокуратурою, що на місцях будуть нести відповідальність люди за недопущення до робочого місця. Тому сьогодні працівники Тернопільської облдержадміністрації вже працюють не в приміщенні облдрамтеатру, а в “білому домі”. Як повідомило джерело з правоохоронних органів, сьогодні всі працівники ходять у пригніченому стані, оскільки вірили, що опозиція таки переможе.

Упіймали чоловіка, який зґвалтував студентку

Прокуратура Тернопільщини вимагає дотримуватись закону під час проведення мирних акцій!