Активісти побудують Коридор ганьби для Януковича

Поділитися

Учасники акції «Коридор ганьби для Януковича» виїдуть автоколоною з Києва до с. Нові Петрівці, де вибудують на шляху президентського кортежу «коридор ганьби».

17 січня 2014 року, у п’ятницю, 7.00 збір на Європейській площі звідти машини їхатимуть до Нових Петрівців

“Кортеж Януковича щоденно влаштовує у Києві пробки. Заради нього двічі на день перекривають рух на ключових магістралях міста, зупиняючи усіх «другорядних» учасників руху, коли їде «перша» особа. Це – ознака авторитарної держави.

Кортеж споживає десятки мільйонів гривень з державної казни. Це співмірно з бюджетом невеликого українського міста. На ці гроші можна було б профінансувати складні операції і врятувати життя сотні онкохворих дітей.

Янукович заслужив на “коридор ганьби”, тому що його підлеглі у міліцейській формі влаштовують криваві розгони мирних зібрань, покривають індивідуальний терор проти журналістів, громадянських активістів та політиків. Його чиновники розкрадають мільярди доларів бюджетних коштів та державного майна, його судді – судять несправедливим судом”, – нагадує активіст Громадського сектору Євромайдану Ігор Луценко.

Учасники акції матимуть при собі наочні фотоматеріали (фотографії суддів-корупціонерів, несправедливо засуджених, незаконних будівництв тощо). Крізь «коридор ганьби» із цих наочних доказів рухатиметься кортеж Януковича.

Увага! Звичайні учасники акції, без імунітету народного депутата, НЕ БЛОКУВАТИМУТЬ кортеж!

Організатори – Автомайдан, Громадський сектор Євромайдану, Демократичний Альянс.

Прес-центр Громадського сектору Євромайдану

Сьогодні вночі розженуть Майдан?

Міліціонери вийшли на мітинг проти Януковича та Захарченка