Батьків 10-річного сімферопольця, який кинув петарду в 2-річну дівчинку, притягнуть до відповідальності

Поділитися

Батьків 10-річного хлопчика, який у Сімферополі кинув петарду в 2-річну дівчинку, притягнуть до адміністративної відповідальності. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в АР Крим.

За повідомленням, 1 січня в чергову частину Залізничного районного відділу міліції звернулася 31-річна мешканка м. Сімферополь із заявою про те, що 28 грудня 2013 р. близько 15:00 у дворі будинку сусідський хлопчик кинув петарду в її 2-річну дочку. Дана заява була прийнята і зареєстрована у встановленому законом порядку. Інформація внесена в Журнал єдиного обліку.

У ході перевірки співробітниками міліції було встановлено особу 10-річного жителя м. Сімферополь, який, імовірно, кинув петарду в дочку заявниці. В даний час прийнято рішення про залучення батьків хлопчика до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання обов’язків з виховання дитини). Санкція зазначеної статті передбачає накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 гривень до 51 гривні).

Наразі перевірка триває. За її результатами буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

Нардеп Михайло Головко відцензурував свій звіт

Подорожі врятують від депресій і серцевих недуг