Чим займається сьогодні кожен нардеп від Тернопільщини?

Поділитися

Сьогодні чимало тернополян запитують: обрали в нас області аж 8 депутатів від опозиції, а видно їх на Майдані у Тернополі чи Києві, вже не говорячи про Грушевського, одиниці. Про тих, кого не видно – Бог їм суддя. Хоч звісно, хто сидить під периною зі статусом недоторканої особи, чинить гріх. Але критикувати полохливих політиків зараз -не той час. Приємно дивує серед нардепів Михайло Апостол. Чоловік все життя працював на землі, прожив у селі. За рік часу освоївся у статусі нардепа: і благодійний фонд створив, і прийоми громадян регулярно проводить, в політичному житті теж не пасе задніх. Критичний читач зауваже, ото вже реклама. Ні. Елементарна констатація фактів. Загляньте лише в профіль 53 річного нардепа Апостола на Фейсбуці.

Чоловік намагається щодня прозвітувати перед людьми, чим займається у таку гарячу пору, ділиться думками, враженнями, фотоматеріалами.

Як мовиться, дай Боже кожному депутату від Тернопільщини.

2 години тому, о 17 годині,  Михайло Апостол поширив пост: Прийняв чергування в лікарні швидкої допомоги де перебувають ранені і побиті псами-беркутівцями справжні герої,активісти Євромайдану.Хлопців охороняють більше десятка міліціонерів.Звідси хлопців ранених і побитих в наручниках забирають в наш “гуманний”суд ,де для всіх підготовлений одинаковий вирок.Сьогодні на суді я зрозумів ,що подібні вироки вже були заготовленні практично для всіх українців.

Акаунт Олексія Кайди у Фейсбуці

Акаунт Михайла Головка у Фейсбуці

Акаунт Олега Сиротюка у Фейсбуці (з адреси видно, що це колишній партійний)

Акаунт Володимира Бойка у Фейсбуці

Акаунт Ігоря Побера

Василь Деревляний та Іван Стойко у соціальних мережах наразі акаунтів не мають. Останній розсилає фото та прес-релізи через свою прес-службу, коментує активно ситуацію телефоном.

 

 

У Тернополі Майдан переміг і поділив владу області (пофамільно)

На Грушевського з’явились снайпери