Як Автомайдан їздив колядувати губернатору Тернопільщини в його приватний замок

Поділитися

Вчора на Тернопільщині організували і провели унікальну акцію: Автомайдан приїхав до помешкання голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна та його дружини – екс-голови Гусятинської райради Надії Хоптян. Помешкання у глухому селі Вікторівка являє собою гігантський замок-фортецю, який в цивілізованому світі можуть дозволити собі збудувати хіба  мільярдери,  а в Україні – якісь кримінальні елементи або фест злодії. Тому не дивно, що серед колядників виникали питання навіщо державному службовцю будувати такий бастіон із 4-5 метровими мурами? Кого він боїться? І головне – за які кошти? За словами сусідів, така гігантоманія від Хоптяна з’явилася лише три роки тому, відколи його призначили керівником Тернопільської облдержадміністрації.

Та повернемось до вчорашніх подій і розповімо за порядком: акція Автомайдану носила мирний характер. Ніхто з майданівців не порушував закон. Пів сотні автомобілів з Гусятина зустріли представники ДАЇ та чоловіки “специфічної виправки” у рідному селі керівника Тернопілля. Валентин Хоптян не наважився вийти до людей. Проте, що він є вдома, стало зрозуміло з дій його “економки”-сусідки, яка скомандувала відкрити браму для заїзду автомобілів Автомайдану. Жінка, напевно, не надто цікавиться політикою, і сприйняла перші буси Автомайдану як гостей Валентина Антоновича. Можливо, її збили з пантелику односельчани, які радісно махали руками і вигуками схвально вітали колону Автомайдану. Прикрашені прапорами автівки і буси помічали усі, хто проходив повз місця збору Автомайдану в Гусятині, на кожній вулиці, у кожному населеному пункті Тернопільської та Хмельницької областей люди усмішками, помахом руки, кивком голови підтримували автоколядників. Навіть машини у рідному селі Хоптяна голосно сигналили автомайданівцям на знак підтримки акції. У святковій атмосфері Різдва, “економка” думала, що так надзвичайно урочисто вітають її шефа. Коли ж вона зрозуміла свою помилку, брама була наглухо зачинена. У вікнах замку ніхто не появився до завершення акції. Про те, щоб хтось вийшов поспілкуватися з колядниками Автомайдану, разом з ними заколядував, не було й мови.

Майданівці з початку колони не скористались  помилкою “економки”, оскільки не мали наміру “мандрувати” нерухомістю Хоптянів, а символічно завіншувати його та передати свої враження, поділитись наболілим і на завершення прикріпили акуратно лозунги на брами  фортеці. Писало там чимало прикрих для керівника ОДА фактів, які вже не потребують доведення: що там живе п’яниця, член Партії Регіонів, злодій та інші болі від людей.

Оскільки губернатор Тернопільщини мешкає у селі Вікторівка Чемеровецького району Хмельницької області,  гусятинські автомайданівці непошкудували пального і власного часу та навідались до очільника краю на третій день різдвяних свят. Спочатку один з керівників Автомайдану – Любомир Лівель- поспілкувався з пресою, організатори роз’яснили учасникам хід процесії, мирну мету.

Особливою родзинкою заходу було спілкування журналістів з місцевими мешканцями, сусідами, яким допік Валентин Антонович. Виявляється, керманич Тернопільщини не шанує природу, не дотримується елементарних правил добросусідства, не лише нищить межі городів, але й розкидає по чужих землях каміння, яке горне техніка для облаштування дороги. Замість городу з бараболями, Валентин Антонович вирішив курсувати по землі до озера, яке зараз якраз штучно створюється. Детальніше – читайте згодом.

Як дружина губернатора Тернопільщини Надія Хоптян у Гусятині докерувалася

***

Вся правда про будову замку губернатора Тернопільщини (фото, відео)

***

Як Автомайдан добирався до таємної фортеці голови Тернопільської ОДА

***

Відповідь Майдану на дезінформацію від Тернопільської облдержадміністрації

***

Для чого гусятинці організували найкрутіше колядування в Україні?

***

Про неймовірні зловживання дружини губернатора розповів заступник голови Гусятинської райради Любомир Лівель

***

Автоколяда у Гусятині до Хоптяна – найпопулярніша тема в інтернет-просторі Тернопільщини

***

Як Автомайдан їздив колядувати губернатору Тернопільщини в його приватний замок

Як дружина губернатора Тернопільщини Надія Хоптян у Гусятині докерувалася

Автоколяда у Гусятині до Хоптяна – найпопулярніша тема в інтернет-просторі Тернопільщини