Які невдалі новорічні подарунки отримали тернополяни?

Поділитися

У Тернополі, як і в цілій Західній Україні, не прийнято дарувати подарунки на Новий рік. Ну, хіба солодощі дітям і кавалєри балують дівчат. В столиці та інших частинах України ситуація інша – омоскалені українці вже два десятиліття підтримують кремлівську традицію з їхнім “перекособоченим” календарем, в якому спочатку Новий рік, а потім Різдво.
Українці масово розпродають свої новорічні подарунки. За не дуже потрібні подарунки українці намагаються виручити дуже потрібні гроші. Так, після новорічних свят на сайті Slando істотно додалося оголошень, в яких люди розпродають те, що їм невдало подарували. Про це йдеться в дослідженні Slando.

Найчастіше українці виставляють на продаж подаровану парфумерію та різні аксесуари. Наприклад, після свят суттєво збільшилася кількість пропозицій нових гаманців, ременів, краваток, наручних годинників, сумочок тощо.

Смартфони і ноутбуки теж не завжди подобаються новим господарям. Так, серед оголошень можна знайти пропозицію iPhone 5S, де в якості причини продажу значиться “Подарували на новий рік. Я за Android!”.

У самій незручній ситуації опинилися одержувачі живих подарунків. Зокрема збільшилася кількість пропозицій, в яких автори просять безкоштовно забрати подарованих їм цуценят, кошенят та іншу живність.

Цікаво, а які невдалі чи непотрібні подарунки отримали тернополяни? Поділяться у коментарях ))

Как освободить Киев от оккупантов?

Автомайдан звертається за допомогою до всіх небайдужих!