Козова повстала!

Поділитися

24 січня жителі селища Козова, що на Тернопільщині, прийшли о 7 годині 50 хвилин, щоб зустрітись із головою Козівської районної державної адміністрації Михайлюком Д.В., першим заступником голови Козівської районної державної адміністрації Смишнюком П.М. та заступником голови Козівської районної державної адміністрації з гуманітарних питань Банадигою О.О.

Учасники акції вимагали від керівництва району виходу з Партії Регіонів, яка зараз чинить політичні розправи із українським народом у Києві на майдані та на місцях. Та нажаль голова РДА так і не прийшов на роботу. Учаники акції зустрілись із заступником голови РДА Смишнюком П.М., який сказав що він депутат мажоритарник і ніякої заяви на вступ в Парію Регіонів він не писав, а також зазначив що у зв’язку з призначенням нового голови РДА він написав заяву на звільнення і на сьогоднішній день ще немає розпорядження про його перезатвердження.

Оскільки ніхто з керівництва РДА до учаників акції більше не вийшов, вони прийняли рішення піти до них. Учасники акції заколядували заступника голови РДА з гуманітарних питань Банадигу О.О. та вимагали в неї вийти з фракції Партії Регіонів у Козівській районній раді та з рядів Партії Регіонів. Банадига О.О. сказала, що вона не є членом Партії Регіонів та на вимогу учаників акції напише заяву про вихід з фракції ПР у Козівській районній раді.

Губернатор Тернопільщини готовий скоїти самогубство, якщо накаже президент

Суд звільнив від кримінальної відповідальності активіста Штабу національного спротиву свободівку Марію Чашку