На сайті “Не бути скотом” про представників влади, які порушують закони вже є перша тернополянка

Поділитися

Минулого року, в грудні, в Україні запустився сайт skoty.info. На цьому веб-ресурсі кожен охочий може додати інформацію про представників влади, які порушують чи порушували законодавство, але при цьому й надалі продовжують обіймати свої посади.

Перед Новим роком з Тернопільщини нікого не було внесено у цей реєстр народного осуду. Сьогодні вже є перша особа – суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Ольга Чепенюк.

10 грудня 2013 року вона винесла постанову згідно якої, було встановлено обмеження права на мирні зібрання (пікетування, пішої ходи, демонстрацій, мітингів, зборів тощо) Тернопільській обласній організації політичної партії «За Україну», Тернопільській обласній організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», Тернопільській обласній організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Тернопільській обласній партії «Удар Віталія Кличка», та іншим суб’єктам та особам в частині місця їх проведення шляхом заборони у період з 10 грудня 2013 року по 07 січня 2014 року Тернопільській області, що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Бандери, 21 та на прилеглих до них територіях.

 

Чоловік порізав залицяльника колишньої дружини

Поки тернополяни відпочивають – браконьєри полюють