У Тернополі вирубують парк. Люди пішли пікетувати мерію

Поділитися

Про таке паскудство у Тернополі пише громадський активіст Андрій Любецький. “Все почалось з того що їдучи на роботу я побачив як в ці критичні моменти для країни знову вирубають парк Національного Відродження.
Група тернополян які боряться з режимом і беззаконням з вигуками “Чим свободівці кращі від регіонів?” зайняли перший поверх міської ради. З 8 години ранку до 12 години дня вимагали пояснень від керівництва міста, аби вони роз’яснили чому в Тернополі люди вже близько року не можуть отримати відповіді щодо приватизації їх законних гаражів, чому в Тернополі повсюди все забудовується, проштовхується план зонування без належних громадських обговорень, зменшуються парки, зрештою в місті безліч проблем які потрібно вирішувати і які замовчуються. Одразу з’явились бійці охоронної фірми “Максима”, але бійки не було, обурена громада вимагала відповідей на запитання.
Андрій Любецький, депутат міської ради Наталія Карпишин разом з громадою 3 години знаходились в приміщенні міської ради доки не вийшли представники міської влади. До громади вийшов міський голова який пообіцяв розглянути всі питання і посприяти вирішенню проблем громади”,- пише пан Андрій у Фейсбуці.

Арнольд Шварценеггер підтримав боротьбу українців за волю

Губернатор Тернопільщини готовий скоїти самогубство, якщо накаже президент