Уродженець Тернопільщини купив “Правекс-Банк”

Поділитися

Знову фінансову систему України дивує уродженець Тернопільщини Дмитро Фірташ. Поки його краяни відстоюють свої права у столиці, спритний ділок встиг прикупити в італійців український банк.

Group DF посилює позиції в українському банківському секторі, купивши 100% акцій “Правекс-Банку” у італійської групи Intesa Sanpaolo.

Про це йдеться в повідомленні Group DF, пише Forbes.

Group DF сьогодні підписала угоду з італійською групою Intesa Sanpaolo про придбання 100 % акцій українського “Правекс- Банку” .

Коментуючи операцію , керуючий директор Group DF Борис Краснянський зазначив: ” Придбання Групою банку повністю відповідає нашій стратегії з розвитку банківського бізнесу , який є для групи одним з профільних . Завдяки цій угоді , банківський бізнес групи суттєво посилить свої позиції в роздрібному секторі банківського ринку ” .

“Правекс -Банк ” працює на українському ринку з 1998 року і концентрує свою діяльність на роздрібному банкінгу . Філіальна мережа банку складається з 260 відділень.

” Intesa Sanpaolo за останні роки суттєво покращила якість банку – як якість портфеля , так і якість управління ” , – підкреслив Краснянський
Правекс -Банк стане другим банком після банку ” Надра” , який увійде в Group DF.

Слуги Ерато і Евтерпи пікетують сьогодні “богів порядку”

Лідера Автомайдану викрали?