В перший день року жінка ножем та сокирою жорстоко вбила свою подружку

Поділитися

Перший день січня став останнім для 43-річної жительки Дніпропетровської області. Співпляшники – дві жінки та два чоловіки – зібралися у недобудованому нежитловому приміщенні у м. Тернівка. Внаслідок подальших подій одна з жінок ножем та сокирою жорстоко вбила свою товаришку. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС області.

У  недобудованому нежитловому приміщенні вони мешкали протягом останнього місяця і тут же збиралися за вживанням оковитої відзначити перший день нового року. Під час застілля жінки посварилися. Вирішити конфліктну ситуацію одна з них спробувала за допомогою ножа. 50-річна жінка нанесла своїй противниці удар ножем у груди, а потім взяла сокиру та спричинила ще сім рубаних поранень голови. Від таких поранень жертва померла на місці. Чоловіки, які стали свідками вбивства, не придумали нічого кращого, як скинути тіло в підвал та залишити місце злочину.

Але вже за кілька годин про виявлення скривавленого тіла повідомив до міліції місцевий житель. Працівники міліції обстежили місце злочину та вилучили знаряддя вбивства – кухонний ніж та сокиру. Комплекс оперативно-розшукових заходів дав можливість правоохоронцям відновити перебіг подій, що призвели до смерті жінки, та затримати підозрювану у вбивстві.

Наразі зловмисниця затримана в порядку ст. 208 КПКУ. Їй загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

У новорічну лотерею виграли 13 млн євро

Віктор Медведчук не має спокою і на Закарпатті