Віктор Медведчук не має спокою і на Закарпатті

Поділитися

Одного із одіозних ідеологів Антимайдану, кума В. Путіна – Віктора Медведчука активісти Майдану справедливо пікетують і на Закарпатті. З цього приводу навіть “зігнали” на сесію депутатів місцевої райради, щоб прийняти звернення.

Керівникам «Народного об’єднання «Майдан» і Закарпатського АвтоМайдану

З В Е Р Н Е Н Н Я

Ми, голова і депутати Воловецької районної ради VI скликання, голови і депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція Воловецького району Закарпатської області із засобів масової інформації дізналися, що в суботу, 4 січня, напередодні найбільших церковних свят року – Святого вечора та Різдва, – учасники «ЗакарпатськогоАвтоМайдану» хочуть приїхати з Ужгорода й пікетувати базу відпочинку, де відпочиває В.В. Медведчук з родиною біля селища Жденієво.
Вважаємо, що це купка провокаторів-самозванців, які підігріваються політиканами-невдахами, котрі рвуться до влади будь-якими незаконними методами, – прагне влаштовувати безчинства, провокації, паплюжити ім’я Віктора Володимировича Медведчука – почесного громадянина нашого району, шанованої на Воловеччині, Закарпатті і загалом в Україні людини. Ми завжди пам’ятаємо і вдячні Віктору Володимировичу Медведчуку за ті добрі справи, які він зробив для нас – усіх без винятку жителів Воловецького району,- коли був депутатом Верховної Ради України, першим заступником голови українського парламенту, головою Адміністрації Президента України. Тоді за його сприяння й допомоги були газифіковані населені пункти, проводився ремонт шкіл, лікарень, ФАПів, дитсадків, сільських доріг, надавалася допомога старшим людям, студентам тощо. Таке добродійство не забувається, а запам’ятовується назавжди.
Тому усією громадою заявляємо: закарпатці – мирні, толерантні й виважені люди. Однак безчинства, знущання і нехтування чинними законами держави на своїй землі ми не допустимо!
Верховинцям не потрібні заїжджі бешкетники від політики.
Ми самі знаємо, що і як нам робити, кого і за що шанувати, а кого зневажати!
Отже, це ще дідівське життєве правило, якого в наших горах усі дотримуються споконвіку, – і змушує нас, верховинців, які гордяться своїм краєм, – завчасно звернутися до вас, керівників «НО «Майдан» і Закарпатський АвтоМайдан, з вимогою: припинити намічене, що явно може перетворитися в безлад, і відвернути його, аби не допустити провокації. Адже наслідки можуть бути непередбачувані!
У противному випадку ми самі зуміємо всіма доступними нам способами захистити як добре ім’я й авторитет В.В. Медведчука – цієї, ще раз наголосимо, авторитетної і шанованої людини. Для цього в нас знайдуться всі необхідні засоби. Тому на повторення київських витівок і не сподівайтеся. Добре обміркуйте все і припиніть легкодумство. Доки не пізно.
Свої політичні ідеї слід відстоювати за круглими столами, на трибунах, у дискусіях і полеміках. А бешкетувати і руйнувати – то діяння слабкодухих і підступних. Таких – знайте – ніде й ніколи не поважали і не шанували!
Голова і депутати районної ради, голови і депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція Воловецького району Закарпатської області

В перший день року жінка ножем та сокирою жорстоко вбила свою подружку

У капітана збірної Іспанії Касільяса народився син