Заява опозиційних сил: За розстріл українських громадян відповідають Янукович і Захарченко

Поділитися

Каральні органи перейшли межу. Вбивство мирних пікетувальників – це наслідок безкарності виконавців злочинів і ескалації терору. Про це йдеться в спільній заяві “Батьківщини”, “УДАРу” і “Свободи”.

Чотири вогнепальні поранення в голову і шию у одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ – кривавий вбивця Захарченко.

Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад-кримінальників тітушок, які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу.

Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу. Лише безумовне і негайне виконання усіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло.

У селі Бодаки проведуть мирну акцію протесту

На Грушевського беркутівці стріляють по протестантах бойовими набоями