29-30 березня Тернопіль стане весільною столицею України

Поділитися

Саме у ці дні, у файному місті пройде вже п’ятий весільний фестиваль. Організатори обіцяють багато новинок, цікавих ідей та перфоменсів. Що ж чекає на тернополян в ці дні нам розказав один з організаторів весільного фестивалю п. Андрій Голда:
– Цьогорічний фестиваль буде мати як традиційні заходи, а саме – виставку весільних товарів та послуг, семінар для наречених, вечірку, виступи артистів та музикантів, так і нові події. Організатори готують безпрограшні лотереї для усіх відвідувачів, весільні змагання та ще декілька «фішок» про які ми розкажемо дещо пізніше,- каже п. Андрій.
Billboard_Layers-(2)
Виставка – головна подія фестивалю. Сама виставка дозволяє молодятам краще ознайомитися з широчезною пропозицією весільного ринку Тернополя зокрема і цілого західного регіону в цілому, а учасникам весільного ринку представити всю широту асортименту своїх товарі в чи послуг. Інтерес до виставки з боку весільного бізнесу краю настільки великий, що вже заповнена понад половина виставкових площ, а організатори, між іншим ще й не починали рекламної кампанії. На цьогорічні виставці будуть як і старожили – вже давно відомі агенції, салони суконь, студії краси, фотографи та оператори, так і новачки, які роблять лише перші кроки на весільному ринку. Для молодих фірм це чудовий шанс потужно стартувати і заявити про себе на весь західний регіон.
Організатори говорять, що очікують понад 60 учасників, тому на виставці можна буде абсолютно повністю підготуватися до весілля. Вибрати собі сукню, букет, визначитися з макіяжем та зачіскою (навіть зробити пробний варіант), підібрати каблучки, оформлення залу, флористику. Вибрати собі оператора та фотографа, музикантів та тамаду, кортеж, та навіть замовити собі медовий місяць.
Окрім того відвідувачі зможуть виграти знижки, аксесуари та інші приємні несподіванки, продовж усього заходу. Усі відвідувачі будуть заповнювати «лотерейні білети» і кидати їх у барабан. Щогодини на головні сцені виставки будуть відбуватися жеребкування і щасливчики отримають свої призи.
Традиційним для наречених буде і весільний семінар, що пройде в рамках весільного фестивалю. Відбуватися він буде як завжди у лаундж-кафе М’ята. На семінарі молодята дізнаються секрети організації ідеального весілля від досвідчених весільних координаторів, зможуть продегустувати весільні солодощі і тістечка.
А ввечері у бенкетному залі М’ята відбудеться вечірка, для учасників виставки. Там буде купа танців, конкурсів, розіграшів та позитиву.

Деталі на сайті festival.te.ua

“Меморіал” активізовує діяльність

Сьогодні на віче Майдану прийшло значно більше тернополян, ніж минулої неділі