Ідеальні дороги на Тернопільщині: зустрічайте з 7 лютого!

Поділитися

Забезпечити ж 100% проїзд до всіх населених пунктів Тернопільської області планується до вечора 6 лютого. Про це повідомляє піар-служба автомобільних доріг краю.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області продовжує розчистку доріг, які найбільше постраждали від переметів

За останні два дні погода у Тернопільській області значно покращилась, зменшились пориви вітру, припинились опади снігу та піднялась температура, що дає змогу шляховикам сконцентрувати роботу на проблемних засніжених дорогах місцевого значення. Тут і задіяна значна частина потужної снігорозчисної техніки (ротора, навантажувачі). На сьогодні ускладненим залишається під’їзд до 8 населених пунктів у 7 районах області, переважно на півночі Тернопільщини. Забезпечити ж 100% проїзд до всіх населених пунктів планується до вечора 6 лютого.

Проїзд на автошляхах державного значення та основній мережі доріг місцевого значення забезпечений у повній мірі. Однак ці дороги не залишаються без уваги, тут йдуть інтенсивні роботи по розчистці проїжджої частини на всю ширину та узбіччя, які найбільш потерпали від переметів. Дороги постійно обробляється протиожеледними матеріалами.

Сьогодні, 5 лютого, на мережі доріг Тернопільської області працює понад 120 одиниць техніки, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Ви навіть не увяляєте наскільки убога і примітивна влада у Збаражі

Заява тернопільського загону “Правого сектору”