Керівник тернопільського Майдану Володимир Стаюра ходить з пістолетом

Поділитися

Напевно так або якось ще більш скандально – “засідання виконкому у Тернополі проводять під дулом пістолета”, із супроводом звуків пострілів, подали б відеосюжет російські пропагандисти, які вважаються журналістами,  новину про те, що голова народного виконавчого комітету на Тернопільщині Володимир Стаюра носить при собі пістолет. Разом з тим, журналіст “ПРО ВСЕ”, помітивши зброю в кобурі пана Володимира  прямо спитав для чого йому пістолет. Адже зрозуміло, що Тернопільщина на 99% населення за Майдан.Ну хіба варто зважати на той мізер запроданців і робити їм рекламу? Мовляв. вони такі “о-го-го”, що керівник Майдану ходить у військових обладунках. В оточенні бабусь- “Божих одуванчиків”.

Зрозуміло й коню, що чим більше “зачіпати” опозиціонерів, навіть у Тернополі, не говорячи про центр, південь чи схід України,тим більше зростає їхній рейтинг. Хіба цього домагається влада? Наразі теорію, що влада і опозиція на Тернопільщині – це один двоголовий змій, який підігрує час від часу різним сторонам і лише використовує народ для демонстрації значущості фінансовим “донорам”, не будемо зачіпати.

Володимира Стаюру журналісти вже бачили в бронежилеті, будівельній та військовій касках. Навіщо ходити в амуніції на зустрічі з пресою – загадка, над якою піджартовують вже усі, кому не лінь. Одні кажуть, що пан Стаюра хоче просто схуднути, тому носить все це важке обмундирування, інші вважають, що керівник Майдану “має пережиттє”, що на одній з прес-конференцій викриється якась неправда, то журналісти можуть й помідорами  закидати )))

А дивуватися цьому не потрібно, бо опозиція взагалі не готується до прес-конференцій…

Пан Володимир продемонстрував зброю, розповів що це “гумова зброя”. Каже, що “добрі люди з міліції та СБУ” повідомили про необхідність самозахисту.

-Я не використовував його і не збираюся,- говорить п. Стаюра.  Я вважаю, що кожен мужчин має мати арсенал зброї.

Окрім пістолета, депутат має ще рушницю з якою ходить на полювання.

 

 

0

Яценюк після відвідин Тимошенко став схожий на крокодила Гєну

0

Засідання виконкому Тернопільської народної ради: Боже, вбережи нас від такої влади