Коханець дружини екс-губернатора вже не член

Поділитися

Керівник медичної галузі Тернопільщини Руслан Мостовий, який став начальником департаменту охорони здоров’я завдяки протекції Надії Хоптян, покинув лави Партії Регіонів. Про це йдеться у офіційній заяві на сайті департаменту. Вже не член не повідомив, чи мав мужність також написати заяву про складання повноважень керівника медичної галузі краю, яку мордував-“реформував” під керівництвом модниці Раїси Богатирьової. Чи узгоджував він заяву із Надією Хоптян – не повідомляється.

Шановна медична громадськість, краяни області !

Враховуючи ситуацію, яка склалася в країні, як лікар, як громадянин, як державний службовець вважаю своїм обов’язком заявити свою громадянську позицію.

Сьогодні в Україні велика біда: матері втратили своїх синів, жінки – чоловіків, діти залишилися без батьків. Я висловлюю щирі співчуття сім’ям загиблих і якнайшвидшого одужання пораненим.

Як громадянин, я не можу стояти осторонь після того, що відбувається в країні. Політика Президента і керівників Партії регіонів, всупереч її програмним принципам, привела до силового протистояння на вулицях Києва та смертям десятків людей, поставила український народ і українську державність під загрозу існування.

Я не підтримую і не розумію жорстокі дії правоохоронних органів. Але, ще більше я не усвідомлюю, чому влада не застосувала всі можливі заходи, щоб не допустити вбивства людей, які мирно вийшли на Майдан з прагненням змін у країні.

Партія регіонів повинна була стати партією, яка відстоює інтереси всіх регіонів України, проте стати такою не змогла. Тому, я, як керівник галузі охорони здоров’я, не бачу можливості продовжувати працювати в лавах цієї політичної сили.

Зусилля, які були вкладені у впровадження медичної реформи в області, яка б забезпечила повноцінне медичне обслуговування населення регіону, створення належних умов для забезпечення громадян якісними та доступними медичними послугами, підняття значущості та престижу професії лікаря, а також функціонування на Тернопільщині сучасної інфраструктури охорони здоров’я, виявилися марними.

Дозвольте подякувати всім за розуміння та співпрацю.

З повагою
РУСЛАН МОСТОВИЙ

Як дружина губернатора Тернопільщини їздила з коханцем в Харків

Допоможіть, хто може, сім’ї загиблого майданівця

Відбулася зустріч голови обласної ради Василя Хомінця із заступником голови Апеляційного суду Тернопільської області Богданом Сташківим