Міліція Тернопільщини вдячна громадськості за допомогу

Поділитися

За минулу добу в області криміногенна ситуація не погіршилася. Завдяки спільним зусиллям міліції і громадськості не допущено скоєння важких злочинів, надзвичайних подій, мародерства та інших правопорушень.

Правоохоронці висловлюють подяку за допомогу та розуміння громадянам, які долучилися до охорони громадського правопорядку у місті та області. Зокрема, депутатам всіх рівнів, громадським організаціям та формуванням, воїнам-афганцям, автомайданівцям, підприємцям та всім небайдужим мешканцям області.

Для прикладу, вчора у Тернополі автомайданівці зупинили два автомобілі, водії яких перебували в стані алкогольного сп’яніння, а відтак несли загрозу для життя оточуючих. Люди викликали співробітників Державтоінспекції. Правоохоронці прибули із запізненням та в цивільному одязі, адже службові автомобілі на даний час пошкоджені, тому довелося шукати приватний транспорт. Щодо порушників складені адміністративні протоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Незважаючи на чимало докладених зусиль, так званих «тітушок» на території області ні працівники міліції, ані громадські формування, не виявили.

Міліція області й надалі виконуватиме свій обов’язок щодо забезпечення громадської безпеки в області та недопущення правопорушень, а також співпрацюватиме з усіма, хто за спокій та безпеку нашого краю.

 Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

0

Олесю з Кременця, ти така чудова! Живи!!!!

Ринат Ахметов – банкрот